ŠKODA Hillerød

Healthy Kids Academy

Et sundt samarbejde hos ŠKODA Hillerød

Hos ŠKODA Hillerød ønsker vi at bidrage til et lokalsamfund med sunde børn og unge. Det gør vi gennem vores samarbejde med Healthy Kids Academy.

Healthy Kids Academy er stiftet af Lotte Søjborg, som gennem træning og vejledning om sund kost er med til at flytte børn både fysisk og mentalt. 

Hos Healthy Kids Academy er der fokus på både fysisk og psykisk sundhed, og der trænes igennem et 10 ugers forløb med blandt andet meditation, positivt mindset, fysisk træning og madlavning, så børnene både får en sundere fysik men også får fornyet selværd. 

Hos ŠKODA Hillerød tror vi på, at Healthy Kids Academy gør en forskel for fremtidens arbejdskraft og det giver god værdi at se børnene flytte sig. 

Vi ønsker selv at være rollemodeller for byens unge og støtte op om et aktivt liv. Vores samarbejde med Healthy Kids Academy er derfor også mere end bare et sponsorat. Det er et tæt samarbejde, hvor vi aktivt deltager i virksomhedens udvikling, så vi også kan være med til at udvikle børn og unge i lokalområdet.   


Læs mere om Healthy Kids Academy på https://www.healthykidsacademy.dk/.

Se nyhedsindslag fra TV Nordsjælland, hvor Lotte Søjborg, stifter af Healthy Kids Academy og Carlo Bendtsen, filialchef i ŠKODA Hillerød fortæller om Healthy Kids Academy og det lokale samarbejde. 


Se klip